Guidelines for deltagelse i Zoom webinar

Læs venligst disse guidelines grundigt igennem inden du deltager på Zoom.


Tekniske guidelines

For at komme ind på webinaret (som rent teknisk hedder 'Zoom Meeting') skal du blot følge denne anvisning:

  1. Når du har tilmeldt dig via mail til info@consciousheart.dk vil du senest dagen før modtage mail med et direkte link til deltagelse i webinaret. 
  2. Tryk på linket i mailen.
  3. Et lille "Zoom" program hentes ned og du bliver bedt om 'click here' eller 'download & run Zoom'. Hvis programmet ikke umiddelbart virker, eller hvis du ikke ønsker at hente programmet ned, tryk da i stedet på "Join from your browser" og webinaret åbnes direkte i din browser. (Zoom support siger, at Google Chrome er den browser der fungerer bedst med Zoom, men at enhver må prøve sig frem og vælge det der virker bedst på ens computer eller tablet). 

 
Hvis man har problemer med forbindelsen, dvs hvis billedet pixelerer eller fryser, kan du slukke video og kun bruge audio som kræver mindre internet kapacitet.

Hvis du har andre tekniske problemer kan vi desværre ikke yde support i din ende ud over disse guidelines. Spørg da en anden om hjælp, som du tænker kunne guide dig på vej.


Generelle guidelines:

  1. Check at lyd og kamera på din computer/iPad virker som det skal. 
  2. Brug evt kabel (fra din PC eller Mac til modem) for at få så stabil en forbindelse som muligt (hvis man har en god WiFi forbindelse skulle det dog være tilstrækkeligt). 
  3. Husk at slukke for din mobiltelefon og andre apparater. 
  4. Sid uforstyrret i et stille rum og sørg så vidt muligt for, at der ikke er unødig baggrundsstøj. 
  5. Brug gerne høretelefon når du stiller spørgsmål, for at mindske baggrundsstøjen. 
  6. Check at du har lys foran dig, og ikke primært bagved, da dit ansigt ellers vil blive for mørkt i modlyset. 
  7. Lad online møder og webinars være omgivet af den samme respekt for det rene rum som når vi mødes konkret på kurserne. Indstil dig som hvis du trådte ind i et helligt tempel. Luk derfor alle andre programmer på din computer og foretag dig ikke andet undervejs.

 

Du kan på forhånd checke om forbindelse, webcam og mikrofon fungerer, og desuden se hvordan menubar’en ser ud i Zoom skærmbilledet, ved at gå ind på zoom.us/test